Page 1 of 1

VScan -SE 6.6.0.Or4c with Microtek Scanmaster 5900

Posted: Sat Mar 21, 2009 12:48 am
by fsmith
I recently purchased a Plustek 7200 with the above upgraded software. I tried to use it on my ScanMaster 5900 and it did not detect it.
Is my software specific to the Plustek or can it operate both scanners - if so how do I set it up?

Re: VScan -SE 6.6.0.Or4c with Microtek Scanmaster 5900

Posted: Mon Mar 23, 2009 9:57 am
by LSI_Morales
Dear fsmith

To obtain optimal scanning results, SilverFast has been designed by modules to work with specific scanner models. Hence you can not use one module of SilverFast for a specific scanner model with a different scanner model, even if it comes from the same manufacturer.

Cheers

Re: VScan -SE 6.6.0.Or4c with Microtek Scanmaster 5900

Posted: Mon Mar 23, 2009 11:46 am
by fsmith
Thank you LSI Morales,

Does this mean I have to purchase a new full version for the Scanmaker or are their modification modules to suit the new scanner - it seems expensive that one should have to rebuy a SE for every scanner?

Regards

fsmith

Re: VScan -SE 6.6.0.Or4c with Microtek Scanmaster 5900

Posted: Tue Mar 24, 2009 11:02 am
by LSI_Bruhn
Dear fsmith,

it is always possible to (cross-)upgrade any SilverFast software product to another,

to learn pricing for an upgrade, please go to our website, follow the "Store" link, and proceed your purchase as if you'd wanted to buy a new product.

http://www.silverfast.com/show/store/en.html

Please note the sentence next to the product selection:
"If you already got a SilverFast product, you might be eligible for a discount price for a new version by clicking here."

Follow the instructions and keep the serial number for your current product ready to calculate the upgrade prices.

kind regards