Can AI Studio and SE co-exist on OS X?

General topics about SilverFast

Moderator: LSI_Moeller


heinz
SilverFast User
SilverFast User
Posts: 25
Joined: Sat Oct 15, 2005 3:15 am

Can AI Studio and SE co-exist on OS X?

Postby heinz » Sat Dec 17, 2005 6:15 pm

I have AI Studio 6 for my Nikon Coolscan 4000 and am buying an Epson 4990 to do my 110 format on. It comes with SF6 SE.

I'll be upgrading my AI Studio but want to "play" with the Epson first to make sure it'll be a keeper.

Can I just install SE or do I need to move/rename my current SF AI folder first?

Any problems foreseen having both scanners on the firewire bus at the same time?

TIA - Heinz

User avatar
LSI_Flyvbjerg
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 666
Joined: Mon Feb 04, 2002 1:00 am
Location: Kiel

Postby LSI_Flyvbjerg » Mon Dec 19, 2005 8:43 am

Dear Heinz.

It?s no problem to install both versions of SilverFast, since they are made for different scanners.
However, there might be a recognition problem, when both scanners are switched on at the same time. To avoid this problem you should switch off the scanner that you do not need.


Best regards
Eric Flyvbjerg


Return to “About SilverFast”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest