SF Ai6 Atudio loses Gamma setting for transmissive

General topics about SilverFast

Moderator: LSI_Moeller


TG
SilverFast User
SilverFast User
Posts: 47
Joined: Wed Oct 10, 2001 1:00 am
Location: Germany
Contact:

SF Ai6 Atudio loses Gamma setting for transmissive

Postby TG » Sun Sep 25, 2005 12:52 pm

I am on SF Ai Studio 6.4.2r5d for Epson 4870, PS CS2 on OS X 10.4.2.
I have my Gamma setting for reflective on 2.4, HDR off.

Now, when I set Gamma for transmissive to 2.5, HDR on and start up SF again or switch to reflective and back to transmissive, Gamma is set back to 2.4, HDR off.

How come?
Cheers! TG

User avatar
LSI_Flyvbjerg
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 666
Joined: Mon Feb 04, 2002 1:00 am
Location: Kiel

Postby LSI_Flyvbjerg » Tue Sep 27, 2005 7:49 am

Dear TG.

This is already in our queue of bugs that have to be resolved.

Best regards
Eric Flyvbjerg


Return to “About SilverFast”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest