Batch Scanning - Available in SE Plus

General topics about SilverFast

Moderator: LSI_Moeller


Renegade007
Visitor
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:19 pm
Scanner: Epson V700 Photo
SilverFast Product: SE

Batch Scanning - Available in SE Plus

Postby Renegade007 » Thu Jan 18, 2018 11:34 pm

Looking to confirm if batch scanning is available in SE Plus or just in Studio version. Using the demo version now and the job manager and batch scanning seem to be different functions. Will be scanning 35mm negatives and would like to save time where I can. Hoping not to have to spend the extra $$$ for Studio version if I don't have to.

LSI_Moeller
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 286
Joined: Thu Jun 03, 2010 8:02 am

Re: Batch Scanning - Available in SE Plus

Postby LSI_Moeller » Tue Jan 23, 2018 9:36 am

Dear Renegade007,

yes, you can do a batch scan with SE+, but if you need the JobManager, you must have Ai Studio.

Best


Return to “About SilverFast”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests