Search found 617 matches

by LSI_Support
Fri Jul 04, 2003 3:43 pm
Forum: All other problems
Topic: Problems with Silverfast AI 6.02.r35 on RFS 3600
Replies: 4
Views: 1739

please contact support@silverfast.de
by LSI_Support
Fri Jul 04, 2003 3:42 pm
Forum: HiRePP® - NegaFix - Profiles
Topic: What about older Kodak negatives?
Replies: 5
Views: 2487

please check this site: http://www.silverfast.com/show/negafixprofiles/en.html

it lists all supported negative profiles.
by LSI_Support
Fri Jul 04, 2003 3:36 pm
Forum: Installation Problems
Topic: SF Ai 6.0.2r36 Epson Perfection 3200 Twain install fails
Replies: 2
Views: 1134

Please contact support@silverfast.de
by LSI_Support
Fri Jul 04, 2003 3:27 pm
Forum: OSX - JAGUAR Problems
Topic: Scanned image doesn't match prescan marquee
Replies: 3
Views: 4183

Please contact support@silverfast.de
by LSI_Support
Mon Jun 30, 2003 2:01 pm
Forum: Epson
Topic: How do I update Negafix profiles for Epson 1640XL?
Replies: 2
Views: 1154

You do this by updating the entire SilverFast software.
by LSI_Support
Mon Jun 30, 2003 1:59 pm
Forum: Microtek
Topic: Filmscan 1800 Problems
Replies: 1
Views: 1619

You better try to use ONLY the Artix 4000 scanner, as now you have two devices for the same purpose.
by LSI_Support
Fri Jun 27, 2003 3:32 pm
Forum: Host related problems
Topic: Ai 6 stand alone application scan mode: normal(file) crashes
Replies: 3
Views: 2248

please check your SF_App version. Is the SF_App version on the LSI download section newer than yours?
by LSI_Support
Fri Jun 27, 2003 3:31 pm
Forum: Microtek
Topic: Transparency and colour management
Replies: 1
Views: 1449

Dear Richard, is your ColorSync version up-to-date?
if yes, please delete that profile and generate a new one (if possible) or don't use this profile.
by LSI_Support
Fri Jun 27, 2003 3:29 pm
Forum: Heidelberg (ex Linotype)
Topic: Silverfast on Heidelburg Linoscan 1800 & 2200
Replies: 1
Views: 5151

Dear Jody, please check our FAQs, 'device not found' > 'SCSI devices'
by LSI_Support
Fri Jun 27, 2003 3:25 pm
Forum: Nikon
Topic: Silverfast crashes after final batch scan on LS2000/SF200
Replies: 1
Views: 945

This is a known problem (LS2000 on OSX with SF200) LaserSoft Imaging is working on a fix.
by LSI_Support
Fri Jun 27, 2003 3:20 pm
Forum: HiRePP® - NegaFix - Profiles
Topic: Negafix profile for Agfa APX
Replies: 3
Views: 2662

you best build your own profile using the edit function in the NegaFix dialog.
by LSI_Support
Mon Jun 23, 2003 8:05 am
Forum: All other problems
Topic: Auto-Adjust on 30 Frames at Once
Replies: 4
Views: 1795

sorry brad, there is no key-combination that will do an automatic correction for all frames. The only approach in this direction would be the use of the SilverFast JobManager, however, an automatic correction will take effect as late as in the final scan - NOT in the prescan as you would want it. Th...
by LSI_Support
Mon Jun 23, 2003 8:00 am
Forum: Imaging in general
Topic: stretched images -help!
Replies: 1
Views: 1087

Dear Pete,
please check the download section for a newer SilverFast version.
by LSI_Support
Mon Jun 23, 2003 7:59 am
Forum: Installation Problems
Topic: My f40 doesn't run
Replies: 2
Views: 990

Dear gibus, the Agfa OSX Software blocks some kernel files of that OSX and SilverFast will not be able to communicate with that scanner. As that Agfa OSX software does not have a proper uninstall routine and you might have not uninstalled every part of that software. How about a re-installation of t...
by LSI_Support
Mon Jun 23, 2003 7:53 am
Forum: Polaroid
Topic: Media Bumping
Replies: 1
Views: 5190

Please check for newer SilverFast version in the download section or contact support@silverfast.de

Go to advanced search