Search found 4 matches

by Jesabq
Sat Feb 21, 2004 5:15 pm
Forum: Microtek
Topic: ArtixScan4000tf - Can't find scanner!
Replies: 8
Views: 5624

Microtek 4000tf firewire

For those who are interested. Lasersoft let me know that there is a problem with the Firewire connection to the 400tf when the operating system is Windows ME. They have no solution for the problem.
by Jesabq
Tue Jan 27, 2004 5:41 pm
Forum: Microtek
Topic: ArtixScan4000tf - Can't find scanner!
Replies: 8
Views: 5624

Thanks Noack for helping with my registration. Just to note, when I entered with my AOL email address I didn't get a response from registration but when I used a different address it did come through, very quickly. Then I got your response to both addresses. There might be a problem with AOL address...
by Jesabq
Sat Jan 24, 2004 3:30 am
Forum: Microtek
Topic: ArtixScan4000tf - Can't find scanner!
Replies: 8
Views: 5624

to noack

I have written you (several times) as requested with my Ai serial number and my email adddress and I have yet to receive a response. What else can I do to get a login and password for updates? Also, no one from Silverfat has addressed my orginal problem of "scanner not found" either through requests...
by Jesabq
Mon Jan 19, 2004 5:54 pm
Forum: Microtek
Topic: ArtixScan4000tf - Can't find scanner!
Replies: 8
Views: 5624

ArtixScan4000tf - Can't find scanner!

I have a Microtek 4000tf scanner and the Mictrotek software (Scanwizard Pro TX 6.01) runs just fine but the bundled Silverfast 6.0 can't find the scanner. I have a firewire connection but it also did it wth the USB connection. I tried disconnecting and reconnecting the scanner with the same result. ...

Go to advanced search