Search found 15 matches

by pjbrumby
Thu Jun 05, 2003 4:29 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Yes, although the ScanWizard/driver installations seemed to have worked without incident and both SilverFast (pre 5.5.2) and ScanWizard worked, it seems there were some driver elements missing. Many thanks to Ralf and all his colleagues for their patience in guiding me towards the resolution of the ...
by pjbrumby
Wed May 28, 2003 11:42 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Well Kristian, I've downloaded 6.0.2d31 (Ai Twain) and tried it.

I'm afraid the problem is still there. :cry:

Peter
by pjbrumby
Wed May 28, 2003 7:40 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Kristian, Your Problem is solved after version 6.02r06. The current version is without this problem (the X6 runs fine). The 6.0.2r01 was a too old master, sorry for this. Goods news - I hope. Forgive me for being just a little bit sceptical - I have been here before. The current available downloads ...
by pjbrumby
Thu May 22, 2003 3:54 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric,

As I have told Ralf, the test version unfortunately did not work - the same fault is still present.

Peter :cry:
by pjbrumby
Mon May 19, 2003 10:17 am
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric, The bug is clearly something that was introduced into the program code between 5.5.1r09 and 5.5.2r02. 5.5.1r09 - works OK 5.5.2r02 - hangs 'searching devices' 6.0.1r10 - hangs 'searching devices' 6.0.1r13 - hangs 'searching devices' 6.0.1r19 - hangs 'searching devices' 6.0.1r26 - hangs 'search...
by pjbrumby
Fri May 16, 2003 10:47 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric, Another two weeks (nearly) have gone by and the new SE versions have still not been posted. I?m really, really sorry about that delay. Things like that simply shouldn?t happen. I agree. Arne Glet kindly gave me the opportunity to try the latest Ai version 6.0.2r01. Unfortunately this does not ...
by pjbrumby
Fri May 09, 2003 9:00 am
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Arne,

I have sent you an e-mail.

Peter
by pjbrumby
Wed May 07, 2003 11:53 am
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Arne,

I cannot download from the supplied link because it is password protected.

I require the SE download anyway, not Ai.

Peter
by pjbrumby
Mon May 05, 2003 9:13 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric,

I?ve send your comment to the responsible people again.
Sorry for the dealy .


New versions are still unavailable at 20:00 GMT Monday.

Perhaps you could speak to the 'responsible people' again?

Peter
by pjbrumby
Tue Apr 29, 2003 2:59 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric,

We try to make new versions available today. If we can?t reach it today, they will come next monday.


New versions still not available 15:00 GMT Tuesday.

Peter
by pjbrumby
Thu Apr 24, 2003 10:59 am
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric, I see on the SilverFast Development History that the problem is now said to be fixed. Ai/SE 6.0.2r16(Mac)/6.0.1r47(Win): ScanMaker X6: scanner freezes when called as Twain (display shows "searching for devices..."), fixed. The latest download Windows versions are still 6.0.1r44 (SE) and 6.0.1d...
by pjbrumby
Fri Apr 18, 2003 11:14 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric Flyvbjerg wrote last week: A fix will be uploaded soon, hopefully early next week. Not this week then. Maybe next week? kirool wrote:- I hope this bug will be fixed very soon Don't raise your hopes too high. I first raised this problem with LaserSoft on 13th March 2002 . Forty-five e-mails lat...
by pjbrumby
Fri Apr 11, 2003 2:47 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Eric,

I just found the bug. It only occurs with the TWAIN version not with the PhotoShop plugin.


Mmmm.... I found it in PS plugin versions as well (testing with SFApp).

A fix will be uploaded soon, hopefully early next week.


Thanks Eric, I'll look forward to that.

Peter Brumby
by pjbrumby
Thu Apr 10, 2003 11:48 pm
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

I've tried SilveFast Ai (6.0.1D43) and this hangs as well, so I've edited the original topic subject title to remove 'SE', and the question now is - is anyone successfully using any flavour of SF 6 with the X6 USB?

Peter
by pjbrumby
Thu Apr 10, 2003 10:58 am
Forum: Microtek
Topic: Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?
Replies: 26
Views: 7091

Is anyone using SilverFast 6 on Windows with X6 USB?

I'm using SE 5.5.1r09 (TWAIN via Paintshop Pro 7.04) with my X6 USB. This is the latest version that works. 5.5.2r02 and all Version 6 releases I have tried hang 'Searching Devices'. I'm using Windows 98SE, but I have also tested on a Windows 2000 PC with the same results. I've also tried the Photos...

Go to advanced search