Reflecta DigitDia 3600 / 4000


zeckenzange
Visitor
Posts: 1
Joined: Tue Mar 21, 2006 11:40 pm

Reflecta DigitDia 3600 / 4000

Postby zeckenzange » Tue Mar 21, 2006 11:55 pm

I got a Reflecta DigitDia 3600 with SilverFast AI 6. Will it be possible to update / upgrade this SilverFast AI 6 to use it with a DigitDia 4000 (I want to buy a new one)?
Thanks for your answers.
I.S.

User avatar
RAG
SilverFast Master
SilverFast Master
Posts: 761
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:59 am
Location: Sonoma County, California

Postby RAG » Wed Mar 22, 2006 12:19 am

Give LaserSoft Sales a call and they will be able to answer this for you.
Member in good standing - NAPP
A picture is worth a thousand words! :-)


Return to “Reflecta”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests