Plustec 8200i Preset Problems with SF-8.5.0r4

All the problems with Plustek film scanners

User avatar
Bill Wood
SilverFast Professional
SilverFast Professional
Posts: 34
Joined: Tue Nov 27, 2001 1:00 am
Scanner: Epson 10000XL
Plustek 8200i
Plustek 120
SilverFast Product: Archive Suite
Location: Barstow, California USA
Contact:

Plustec 8200i Preset Problems with SF-8.5.0r4

Postby Bill Wood » Tue Jun 02, 2015 7:30 pm

Capture4.PNG
Preset versus Resolution
Capture4.PNG (86.37 KiB) Viewed 942 times
How can I get the Preset ppi window to follow the resolution setting when NOT using the Workflowpilot? It seems to default to 300 ppi. When I manually try to enter the same number as the selected resolution the largest number I can enter is 999! If I use the Workflowpilot, the Preset follows the resolution. However, I like to use the manual method instead of the Workflowpilot.

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4283
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Plustec 8200i Preset Problems with SF-8.5.0r4

Postby LSI_Ketelhohn » Thu Jun 11, 2015 11:16 am

Dear Bill,

please try resetting the zoom to 100 before adjusting the value.
The value you are trying to enter probably can not be reached taking using the 1200% you currently have set.

Kind regards,
Arne Ketelhohn.


Return to “Plustek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest