How can I reset the zoom level to change the resolution

All the problems with Plustek film scanners

nung
Visitor
Posts: 1
Joined: Sun Oct 18, 2015 1:24 pm
Scanner: Plustek 8200i
SilverFast Product: Ai

How can I reset the zoom level to change the resolution

Postby nung » Sun Oct 18, 2015 1:30 pm

Hi,
I want to scan with 3600 ppi but I can't. The preset didn't change accordingly to my resolution adjustment bar.
I try to adjust the zoom level to 100% as advice in other thread, but I can't. It stay at 25 -26% even with ctrl ++ or +-
Please advise.

Thx,
Nung

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4283
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: How can I reset the zoom level to change the resolution

Postby LSI_Ketelhohn » Fri Oct 23, 2015 2:40 pm

Dear Nung,

You can simply drag the slider to the resolution you would like to use.
Setting the Preset is not necessary to determine the resolution.
It is only used to calculate resolutions for certain print sizes.


Kind regards,
Arne Ketelhohn.


Return to “Plustek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests