Green cast on B&W negative scans

All the problems with Plustek film scanners

gwinegarden
Visitor
Posts: 2
Joined: Fri Apr 08, 2005 7:07 pm

Green cast on B&W negative scans

Postby gwinegarden » Tue Nov 08, 2005 3:32 am

I have been scanning some of my B&W negatives, using the Plustek 7200.

When I scan, I set to B&W and set the film type to Kodak Tri-X. In the preview window, the positive image is OK, but, when I scan to a file, the resulting image comes out with a green cast. I have to remove this in Photoshop.

Has anyone else had this issue?

Thanks.
Gary Winegarden
Canada

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Tue Nov 08, 2005 4:12 pm

Dear gwinegarden

please help us examining your problem, by contacting support:
http://www.silverfast.com/problemreport/en.html

How to help support staff to help you: http://www.silverfast.com/faq/1058/en.html
Thank you in anticipation of your kind co-operation.

Best regards
Sonny Noack
- Manager Technical Support, LaserSoft Imaging AG -

Guest

Postby Guest » Wed Nov 16, 2005 3:37 pm

I have sent my issue to support but have received no aknowlegement. What is the typical turnaround time?

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Fri Nov 18, 2005 9:22 am

Dear Gary

as you're a customer from overseas (from my European viewpoint), supporting you will be done be my colleagues of the Florida office.
I cannot tell their current supporting workload, but I will ask them to look into your trouble swiftly.

Best regards
Sonny Noack
- Manager Technical Support, LaserSoft Imaging AG -

Guest

Postby Guest » Fri Nov 18, 2005 3:18 pm

Gary, our e-mails must have crossed each other. On the 16th, I asked:

Dear Gary,

Can you please e-mail me a sample scan, so I can take a look at the problem ?


In case you haven't received my original e-mail, please forward your images to

martin@silverfast.net

And also please check if you are not accidentally scanning your b&w images in color mode.


Return to “Plustek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests