Umax 2400s with ADF in Panther

Problems with Mac OS 10.3 (Panther)

Moderator: LSI_Luebker


WolfgangT
Visitor
Posts: 2
Joined: Thu Feb 26, 2004 10:50 am

Umax 2400s with ADF in Panther

Postby WolfgangT » Thu Feb 26, 2004 10:56 am

Is there a way to use the ADF and batch scan to the new Acrobat 6? I can't seem to figure out how to scan from the ADF instead of the flatbed.

Also, "SCSI Parellel Interface UMAX Astra 2400S" shows up 6 times in the devices list. I tried using all of them hoping one of them was the ADF, but that didn't work.

(Using 6.2.0r6, demo mode till working, in Mac OS X Panther 10.3.2)

Wolfgang Taylor

User avatar
LSI_Bruhn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 266
Joined: Wed Oct 29, 2003 7:29 pm
Location: Kiel
Contact:

Postby LSI_Bruhn » Thu Feb 26, 2004 11:06 am

Dear Mr. Taylor,

when the option "document feeder" under "process mode" on the register card "general" is available choose it. If it is not available we don't support the ADF unit here.

kind regards
Sascha Bruhn

LaserSoft Imaging AG
Luisenweg 6-8
24105 Kiel

WolfgangT
Visitor
Posts: 2
Joined: Thu Feb 26, 2004 10:50 am

Postby WolfgangT » Thu Feb 26, 2004 11:24 am

There is no Process Mode section under the General tab, just Device, Scan Mode and Pos./Neg.

Is the entire Process Mode section missing because the ADF is not supported, or should it be there?

Wolfgang Taylor

User avatar
LSI_Bruhn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 266
Joined: Wed Oct 29, 2003 7:29 pm
Location: Kiel
Contact:

Postby LSI_Bruhn » Fri Jun 18, 2004 2:58 pm

Dear customers,

for any supported ADF Unit, there will be the option to choose in process mode. Otherwise it is not recognized or implemented.

kind regards
Sascha Bruhn

LaserSoft Imaging AG
Luisenweg 6-8
24105 Kiel


Return to “OSX - PANTHER Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest