Panther?

Problems with Mac OS 10.3 (Panther)

Moderator: LSI_Luebker


familyte
Visitor
Posts: 3
Joined: Tue Jun 03, 2003 10:51 pm

Panther?

Postby familyte » Sat Oct 25, 2003 9:56 am

Anything I should know about before installing Mac OS 10.3? :o

familyte
Visitor
Posts: 3
Joined: Tue Jun 03, 2003 10:51 pm

Postby familyte » Sun Oct 26, 2003 2:30 am

I went a head and installed panther 10.3, so far so good, with silverfast 6.1.0r5 and my Epson 2450. :D

I'll put it through the paces on Monday (today is Saturday)

alpha-60
Visitor
Posts: 1
Joined: Tue Oct 28, 2003 8:59 am

Panther problem with Silverfast SE

Postby alpha-60 » Tue Oct 28, 2003 4:28 pm

I have been running SE with an Adaptec SCSI card and HP ScanJet 4c for about 4 weeks with OS X 10.2.6 - 10.2.8.

Everything was working well in Photoshop and SE standalone.

I upgraded to Panther last night and did the following:

1. Installed 10.3 fresh, archiving previous System.
2. Reinstalled Adaptec SCSI drivers.
3. Verify in System Profiler that scanner is found at ID 6.
4. Reinstall SE.

No good, SE does one of two things:

1. "scanner not found!"
2. hangs on startup with the spinning beachball

If I use SE from Photoshop File->Import, Photoshop crashes.

This is all new behaviour since installing Panther. I recommend you wait until Lasersoft solves the problem; I have submitted a support request.

agoetz
Visitor
Posts: 1
Joined: Fri Oct 31, 2003 2:50 am

Re: Panther problem with Silverfast SE

Postby agoetz » Fri Oct 31, 2003 2:53 am

I had the exact same experience as alpha-60. I can use Image Capture, but I really don't want to.

LSI_Support
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 491
Joined: Mon Jun 18, 2001 1:00 am

PANTHER

Postby LSI_Support » Tue Nov 04, 2003 12:53 pm


ssnoc
Visitor
Posts: 4
Joined: Thu Nov 06, 2003 5:14 am

It is not supported....

Postby ssnoc » Fri Nov 07, 2003 4:33 am

I was just told that Panther does NOT WORK with ver 6 AI on my 2650 Heidelberg after 3 days of failed attempts and a lot of money changing cards. Why can't you guys just say "It does not work" rather than have all of us go crazy... My last phone reply was " we can refund your money"..

That does NOT help after being led around for 3 days. Not good busisness guys.... :evil:

EpsonUser
SilverFast Beginner
Posts: 12
Joined: Fri Oct 24, 2003 9:26 pm
Location: Oakville, Ontario
Contact:

Re: PANTHER

Postby EpsonUser » Fri Nov 07, 2003 11:42 pm

LSI_Glet wrote:PANTHER

viewtopic.php?p=8669#8669


Unfortunately, this is not working here. I've been banging my head against trying to get an Epson 3200 Photo scanner to work in Panther on a dual G4 ALL DAY.

Any other ideas (before I just shoot my computer, scanner, and myself?)

Michael

User avatar
LSI_Rossee
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2003 12:14 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Rossee » Mon Nov 10, 2003 9:38 am

Have you tried this:

Navigate to Library/Image Capture/Devices, then remove the Epson Scanner plugin.

Kind regards.

LSI_Support
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 491
Joined: Mon Jun 18, 2001 1:00 am

Postby LSI_Support » Thu Nov 13, 2003 11:59 am

Here are a User who hack the Epson think

viewtopic.php?t=2351

LSI_Support
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 491
Joined: Mon Jun 18, 2001 1:00 am

FIX

Postby LSI_Support » Mon Nov 17, 2003 9:01 am


Roubaix50
Visitor
Posts: 1
Joined: Tue Nov 18, 2003 5:02 pm

Panther/Epson perfection 3200 photo

Postby Roubaix50 » Tue Nov 18, 2003 5:17 pm

Simply since panther is in, the scanner became "invisible"
Please help me. I have SFE 5.5 upgraded to 6.0 javascript:emoticon(':oops:')

User avatar
LSI_Rossee
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 303
Joined: Mon Oct 13, 2003 12:14 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Rossee » Wed Nov 19, 2003 9:50 am

Dear Roubaix50.

Please contact LSI Support via Email ( support@lasersoft.com) and attach the SF_logfile.

Kind regards.


Return to “OSX - PANTHER Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest