Calibrating IT8 Target

Problems with Mac OS 10.3 (Panther)

Moderator: LSI_Luebker


ScanIT8
Visitor
Posts: 4
Joined: Wed Feb 09, 2005 7:03 pm

Calibrating IT8 Target

Postby ScanIT8 » Wed Feb 09, 2005 7:21 pm

Dear List,

I am hoping someone out their can help me to perform an IT-8 calibration of my Microtek Artixscan 120tf being run off a Mac OS 10.3.7 system with SF Ai 6.4.1r2. I wonder if anyone else out there running Panther is having similar problems.

I have already consulted Silverfast numerous times online, and they have been less than helpful in assisting. They've referred me to Ian Lyons' site describing the process step by step, but there are some inconsistencies between what is displayed there, and what I am seeing with my software. I've brought this to the attention of the Silverfast people, however, they have not responded.

If you could refer me to up-to-date Silverfast documentation, that would be great, since this is a somewhat sophiscated procedure, and would require a good amount of time to accomplish in an online discussion.

Thanks in advance for anyone's advice, and assistance in resolving this issue.

Friedrich

LSI_Belli
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 205
Joined: Wed Feb 06, 2002 1:00 am
Contact:

Postby LSI_Belli » Wed Feb 09, 2005 8:58 pm


ScanIT8
Visitor
Posts: 4
Joined: Wed Feb 09, 2005 7:03 pm

Postby ScanIT8 » Wed Feb 09, 2005 9:35 pm

Hi Thomas,

Thank you for your effort. I have the document you suggest. However, if you examine it, you'll see that there is nothing in there that says anything about how to set your color management options when doing the IT8 target scan itself, which is critical. Ian Lyons tries to assist with this, but his documentation is not consistent with the newest software version.

Anyone else have suggestions.

Thanks.

Friedrich


Return to “OSX - PANTHER Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests