distorted, incomplete scans in 16x multisample mode w/ 120t

All the problems with Microtek film scanners

MicroSF6
SilverFast User
SilverFast User
Posts: 47
Joined: Mon Dec 15, 2003 4:30 pm

distorted, incomplete scans in 16x multisample mode w/ 120t

Postby MicroSF6 » Mon Jun 20, 2005 10:28 am

dear silverfast,

i am unable to successfully use 16x multisample mode: i can choose it and scan in it, but it results in an extremely distorted ("stretched") and merely partial scan image of the film image. whereas scanning in 1x or 4x or 8x mode does not cause this trouble.

i am using 6 x 7 cm film, in silverfast Ai 6. not Ai 6 studio.

sincerely, mark woods

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Tue Jun 21, 2005 2:25 pm

Dear Mark

please don't hesitate to contact support: http://www.silverfast.com/problemreport/en.html
How to help support staff to help you: http://www.silverfast.com/faq/1058/en.html

Please note that the purpose of the imaging forum is not to provide personal support. It is intended to serve as a platform for imaging professionals for exchange of experience and communicating ideas [ viewtopic.php?p=9763&highlight=9763 ].
Therefore LSI staff will only provide limited support in the forum.
Thank you in anticipation of your kind co-operation.

Best regards
Sonny Noack
- Manager Technical Support, LaserSoft Imaging AG -


Return to “Microtek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest