Upgrading to SilverFast Ai Studio Question

flatbed scanners for Microtek

jpaulmoore
SilverFast Beginner
Posts: 19
Joined: Thu Oct 28, 2004 1:19 pm
Location: Nashville, TN
Contact:

Upgrading to SilverFast Ai Studio Question

Postby jpaulmoore » Sun May 22, 2005 1:26 pm

I am confused about how to proceed when upgrading from Silverfast Ai (that came with my Microtek 120 tf scanner) to SilverFast Ai Studio. I am asked to enter my SilverFast Ai serial number, but there is an Important Note that says if you have a serial number with IT8 calibration to enter that number. I am using IT8 calibration that came with my scanner but don't know where that serial number is located. There are 2 serial numbers that are on the box of my software CD (one for Artixscan 120 & one for Silverfast HDR). Could you please advise.
Best,
J. Paul

User avatar
RAG
SilverFast Master
SilverFast Master
Posts: 761
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:59 am
Location: Sonoma County, California

Postby RAG » Sun May 22, 2005 6:19 pm

J. Paul,

I don't believe this applies to you since your IT8 is not from LaserSoft. I mean how would they know the serial numbers of everyone elses IT8 targets, right?

Hope this helps!
Member in good standing - NAPP
A picture is worth a thousand words! :-)


Return to “Microtek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest