Silverfast SE 6 for Microtek??

flatbed scanners for Microtek

cpople
SilverFast Beginner
Posts: 10
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:41 pm

Silverfast SE 6 for Microtek??

Postby cpople » Tue Sep 10, 2002 8:57 pm

I've sent a message to info@silverfast about this, but as yet haven't received a reply.

I paid $20 to upgrade my silverfast SE 5.5 to version 6 for my Microtek 6400XL, but despite receiving a serial number and confirmation of payment, I can't find the file to download! The website keeps linking me to version 5.5, which doesn't work in Jaguar (10.2).

Can anyone please redirect me to SE 6 for the 6400XL? Thanks in advance,

Chris

LSI_Support
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 491
Joined: Mon Jun 18, 2001 1:00 am

Postby LSI_Support » Wed Sep 11, 2002 8:51 am

please see your parallel post in section: "installation problems".

cpople
SilverFast Beginner
Posts: 10
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:41 pm

Postby cpople » Wed Sep 11, 2002 10:29 am

Actually, there doesn't seem to be a reply to that post either.

Chris


Return to “Microtek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest