Microtek 330 scsi - scanner not recognized

flatbed scanners for Microtek

rcu
Visitor
Posts: 1
Joined: Sat Sep 07, 2002 11:31 pm

Microtek 330 scsi - scanner not recognized

Postby rcu » Sat Sep 07, 2002 11:39 pm

Hi, I have Microtek Scanmaker 330 (scsi). Using it's own software it is recognized as a Microtek V310 but everything works well. Now I wanted to try Silverfast ai for my scanner but when selecting the silverfast twain driver it says it cannot find the scanner. I checked this website for possible solutions but found nothing. What could be causing this? btw, I'm using XP pro. Thanks!

PS I think that the V310 is the American "version" of the scanmaker 330.

User avatar
LSI_Flyvbjerg
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 666
Joined: Mon Feb 04, 2002 1:00 am
Location: Kiel

Postby LSI_Flyvbjerg » Mon Sep 09, 2002 7:23 am

Please search for the file "SF_Logfile.txt" on your PC and send this file to: "eric.flyvbjerg@silverfast.com". I will see, what we can do.

Eric.


Return to “Microtek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest