Digital ICE on Mircotek 6800

flatbed scanners for Microtek

jpc1
SilverFast Beginner
Posts: 14
Joined: Tue May 11, 2004 10:45 pm
Contact:

Digital ICE on Mircotek 6800

Postby jpc1 » Tue May 11, 2004 10:52 pm

I noticed in a post from last October that there was a statement that digital ICE support was being negoiated for the Scanmaker 6800. I have not seen any other comments on that subject. Is that support now available for the 6800?

Thanks Jim

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Wed May 12, 2004 10:19 am

Dear Jim

thanks for asking. Unfortunately "Digital ICE" is not (yet) supported for this scanner. We will change the Microtek 6800 entry on the supported scanners list ( https://www.silverfast.com/product/Microtek/407/en.html )accordingly any minute now.

jpc1
SilverFast Beginner
Posts: 14
Joined: Tue May 11, 2004 10:45 pm
Contact:

Postby jpc1 » Thu May 13, 2004 6:04 pm

Does this mean that there are still plans for supporting digital ice for the microtek 6800 and if so, would such an upgrade be made without additional cost to existing licensed users.

Thanks

Jim

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Fri May 14, 2004 8:04 am

Dear Jim

at present ICE cannot activated by SilverFast with this scanner. The constraint is not a technical one, but due to licensing issues. We will have to wait and see...

However, I am positive that if there'll be a SilverFast version supporting ICE in that scanner, it is quite likely that this will come with a simple update version downloadable for free.
At least this is how we did similar things in the past. That would mean no extras costs. Please understand this as a personal opinion.


Return to “Microtek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest