48 Bit Color and 16 Bit greyscale are "unavailable"

flatbed scanners for Microtek

woodpa
Visitor
Posts: 2
Joined: Tue May 13, 2003 10:10 pm

48 Bit Color and 16 Bit greyscale are "unavailable"

Postby woodpa » Tue May 13, 2003 11:25 pm

I have an Artixscan 1800f and am running LaserSoft Ai 6 under Windows 2000. When opening via TWAIN from our application I can only select 48-24 bit Color and 16-8 bit color. i thought this might be that TWAIN was only 8 bit, but I can scan 16 bit using the Microtek scanmaker TWAIN plug-in too.

Can you offer any advice .. thx ..

User avatar
LSI_Flyvbjerg
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 666
Joined: Mon Feb 04, 2002 1:00 am
Location: Kiel

Postby LSI_Flyvbjerg » Wed May 14, 2003 6:32 am

Dear user.

Are you sure, that you use the Ai version and not SE ?

Eric.

User avatar
LSI_Magnussen
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 184
Joined: Tue Feb 19, 2002 1:00 am

It's a matter of the application

Postby LSI_Magnussen » Wed May 14, 2003 7:00 am

Which application do you use?
The SilverFast TWAIN version is negotiating the capabilities with the application. If the application doesn't tell via TWAIN, that it can handle 16 bit data, SilverFast won't show that option.

Ralf

woodpa
Visitor
Posts: 2
Joined: Tue May 13, 2003 10:10 pm

Thx Ralf

Postby woodpa » Wed May 14, 2003 3:33 pm

Since the application is our applicxation, I will check the TWAIN negotiation, thx for your help, btw you have a very nice product.


Return to “Microtek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest