Silverfast Ai Studio 8 Upgrade

Problems with installing SilverFast

Andrew from NZ
Visitor
Posts: 2
Joined: Wed Jun 07, 2017 1:31 am
Scanner: Reflecta 10M and Epson V800
SilverFast Product: Archive Suite

Silverfast Ai Studio 8 Upgrade

Postby Andrew from NZ » Wed Jun 07, 2017 1:43 am

I just purchased an Epson V800 which came with Silverfast SE 8. As I wanted the multi exposure function so I upgraded to Silverfast Ai Studio 8. However, when I open the software, it still says SE up the top left corner and there is no ME button on the vertical toolbar.

Please advise how this can be fixed. I tried downloading it twice, but still no ME button.

Regards
Andrew

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4283
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Silverfast Ai Studio 8 Upgrade

Postby LSI_Ketelhohn » Mon Jun 12, 2017 10:55 am

Dear Andrew,

make sure you are using the new serial number. Open the Welcome screen's service dialog and check the serial number displayed there. You can exchange it for the new one using the "Upgrade license" button there.

Kind regards,
Arne

Andrew from NZ
Visitor
Posts: 2
Joined: Wed Jun 07, 2017 1:31 am
Scanner: Reflecta 10M and Epson V800
SilverFast Product: Archive Suite

Re: Silverfast Ai Studio 8 Upgrade

Postby Andrew from NZ » Mon Jun 12, 2017 10:00 pm

Thanks Arne. All sorted now following email from Nico. I should have read the original email a bit more closely :)

Regards
Andrew

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4283
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Silverfast Ai Studio 8 Upgrade

Postby LSI_Ketelhohn » Thu Jun 15, 2017 4:15 pm

Dear Andrew,

good to hear that.
Have a nice day.

Kind regards,
Arne


Return to “Installation Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest