Epson v700 and silverfast

flatbed scanners for Epson

gonzalezaguirre
Visitor
Posts: 2
Joined: Fri Dec 16, 2016 6:35 am
Scanner: Epson v700
SilverFast Product: SE

Epson v700 and silverfast

Postby gonzalezaguirre » Fri Dec 16, 2016 6:40 am

Hey Guys, i have been using silverfast since march of this year and i am very happy with it. I use an Epson v700 with SF and it is awesome. Now i Boght another v700, because i want to scann with both of them at thse same time in my Mac. Is this possible? may i use the same soft? how can i do that? may i need another mac to do the job??

Thanks for replying!!

Greetings from Buenos Aires Argentina!!



(please develop a software support for drum scanner Screen dts1030ai!!)

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4265
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Epson v700 and silverfast

Postby LSI_Ketelhohn » Fri Dec 16, 2016 4:55 pm

Dear user,

unfortunately it is not possible to have two devices running on the same computer at the same time. There would be conflicts regarding the used resources.

Kind regards,
Arne

gonzalezaguirre
Visitor
Posts: 2
Joined: Fri Dec 16, 2016 6:35 am
Scanner: Epson v700
SilverFast Product: SE

Re: Epson v700 and silverfast

Postby gonzalezaguirre » Thu Dec 22, 2016 12:36 am

Thanks for your reply! i have another computer a PC. May i use the same soft? or i will need to buy it again for windows?

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4265
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Epson v700 and silverfast

Postby LSI_Ketelhohn » Fri Dec 23, 2016 5:20 pm

Dear user,

your license is valid for all supported operating systems.

Kind regards,
Arne


Return to “Epson”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest