Epson 3200 in Mac OS Panther

flatbed scanners for Epson

r.lane
Visitor
Posts: 1
Joined: Fri Oct 31, 2003 9:11 am
Location: Fort Worth, Tx
Contact:

Epson 3200 in Mac OS Panther

Postby r.lane » Fri Oct 31, 2003 9:16 am

I had no problems running my Epson 3200 with Silverfast SE in Mac OS 10.2.8 at all.....I just upgraded to Panther and now the scanner is not recognized. Hope there is some help soon.

User avatar
LSI_Kratzenstein
SilverFast Professional
SilverFast Professional
Posts: 242
Joined: Tue Apr 09, 2002 1:00 am
Contact:

Postby LSI_Kratzenstein » Fri Oct 31, 2003 5:06 pm

Navigate to Library/Image Capture/Devices, then remove the Epson Scanner plugin.

kind regards

LSI_Support
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 491
Joined: Mon Jun 18, 2001 1:00 am

Fix is done

Postby LSI_Support » Mon Nov 17, 2003 12:05 pm

Please visit:

viewtopic.php?t=2351


Return to “Epson”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest