Does V600 has iSRD in v6.6.5 when scan transparency?

flatbed scanners for Epson

e-ghost
Visitor
Posts: 1
Joined: Thu Aug 25, 2016 10:58 am
Scanner: Epson V600
SilverFast Product: SE
SilverFast Version: 6.6

Does V600 has iSRD in v6.6.5 when scan transparency?

Postby e-ghost » Thu Aug 25, 2016 11:13 am

I have just got a used V600 for myself that came with a older v6.6 SE version of SF. I used V600 with SF v6.6.5 AI Studio in my work place and found SF is a great scanning software with reasonable scan options. But unlike what I found on SF official website, I cannot see the iSRD button in v6.6.5 AI Studio, even in transparency-negative mode. Only the software SRD can be chosen. Was iSRD supporting with this combination? (v6.6.5 AI Studio + V600 + Normal Scan (not batch) + Transparency Negative)? Or the SRD is actually using infra red to remove dust automatically?

Also, will SE Plus version of v6.6 support iSRD? Thanks a lot!

PS. Digital ICE in Epson software is working.

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4283
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Does V600 has iSRD in v6.6.5 when scan transparency?

Postby LSI_Ketelhohn » Mon Sep 05, 2016 2:19 pm

Dear user,

In the older SilverFast 6.6 there was only one button for both SRD and iSRD. When clicking it it should cycle through the different modes.
This should be possible in transparency for all versions.
If not try resetting SilverFast to factory defaults.

Kind regards,
Arne


Return to “Epson”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest