Batch scan problem

flatbed scanners for Epson

LouJohnson
Visitor
Posts: 2
Joined: Thu Apr 21, 2016 12:34 pm
Scanner: Epson V850 pro
SilverFast Product: SE Plus

Batch scan problem

Postby LouJohnson » Tue Jun 28, 2016 1:24 pm

I have an Epson V850 scanner and for some reason I can only scan the first slide in a batch with auto image optimisation. Scans 2 to 12 in the batch just do a plain scan with no optimisation.

I have seacrched all the menus to adjust these setting but cannot find anything that might correct this problem.

At the moment the batch scan facility is of no use and I am scanning individual slides manually.

Any guidance would be appreciated.

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4283
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Batch scan problem

Postby LSI_Ketelhohn » Wed Jun 29, 2016 1:02 pm

Dear user,

the image auto adjustment for batch scanning is set in the Preferences' Auto tab.
It is the last setting on the page.

Kind regards,
Arne


Return to “Epson”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest