A3 size option not available

flatbed scanners for Epson

axiom
Visitor
Posts: 1
Joined: Tue Jun 07, 2016 7:16 am
Scanner: Epson 10000XL
SilverFast Product: Archive Suite

A3 size option not available

Postby axiom » Tue Jun 07, 2016 7:18 am

I am using Ai Studio 8.8 on Epson 10000XL.
However, A3 scanning area is not available as a selection. The largest is only A4.
Is this intended?

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4265
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: A3 size option not available

Postby LSI_Ketelhohn » Thu Jun 16, 2016 11:31 am

Dear user,

The Format selection in the scan dimensions dialog is used to setz certain output formats. e.g. for printing on a certain size.
This does not limit the scan area.
You can set larger Output sizes in the expert settings (gear wheel) .

Kind regards,
Arne


Return to “Epson”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest