Batch Processing Not Working

SilverFast DCPro Studio (digital camera)

mgilvey
SilverFast User
SilverFast User
Posts: 74
Joined: Fri Nov 21, 2003 7:17 am
Location: Woodbridge, VA USA

Batch Processing Not Working

Postby mgilvey » Mon Oct 24, 2005 6:23 am

Greetings,

I am processing Nikon NEF RAW files. I open one image from the VLT so it displays in DCPro Studio, tweak the raw settiings, apply some curves and USM then save that setting. Next I close the image and on the VLT I select several images that are similar and batch them selecting the setting I had saved but they do not process the same way. It's as if none of the RAW settings are being activated.

As a result, it appear I have to open each image and apply each of the settings and then save individually.

Help, what am I doing wrong?

User avatar
RAG
SilverFast Master
SilverFast Master
Posts: 761
Joined: Wed Jan 12, 2005 7:59 am
Location: Sonoma County, California

Postby RAG » Mon Oct 24, 2005 5:04 pm

Hello mgilvey,

The best advice I can offer is for you to submit your question to LaserSoft support at the following link.

Link:
http://www.silverfast.com/problemreport ... opic=Usage
Member in good standing - NAPP
A picture is worth a thousand words! :-)


Return to “DCPro Studio (digital camera)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests