Gray Images

All about DC-VLT / DCS / DCR and digital cameras (digital camera)

grappa
Visitor
Posts: 2
Joined: Wed Sep 03, 2003 7:12 pm

Gray Images

Postby grappa » Wed Sep 03, 2003 7:18 pm

I bought DC Pro recently but as yet have not had much luck with the product.
Whenever I open an image from my camera such as a Canon 1d I see the image turn gray as if a 15% gray screen had been applied to it. This cannot be undone by any controls I can find. The images actually start out OK and turn out unusable.
Where am I going wrong ?

LSI_Heidorn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 435
Joined: Fri Jan 18, 2002 1:00 am
Location: Germany

Postby LSI_Heidorn » Thu Sep 04, 2003 7:48 am

Hello Grappa,
i wonder what's going on...

Are you loading raw Images or JPG Images ??
When you say "turn gray", do you mean:
-At first the preview looks okay, but after a few seconds, the color gets washed out ?!?

Please give some details ( Which Platform / OS are you using ).

Thank you for your help !

Nils Heidorn

grappa
Visitor
Posts: 2
Joined: Wed Sep 03, 2003 7:12 pm

Gray Images

Postby grappa » Thu Sep 04, 2003 1:07 pm

Im am using OS X of the latest build and bringing in raw files from a Kodak 14n or a Canon 1d.

The files look ok at first but then turn gray. Like a layer of gray was applied to them. Or maybe I should say a layer of black. They develop that way as Jpg or tif when converted. I tried the same thing on my PC yesterday and got the same result. It is running XP.

LSI_Heidorn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 435
Joined: Fri Jan 18, 2002 1:00 am
Location: Germany

Postby LSI_Heidorn » Thu Sep 04, 2003 1:15 pm

Hmm, strange...

Could you send your Telephone Number via email to my adress:

[ email address deleted by moderator due to anti-spam reasons - SNo, 07.06.05 ]

?

Then i or one of our support people will contact you ( possibly tomorrow ) to get closer to this problem.

Thank you,

Nils

Andreas
SilverFast User
SilverFast User
Posts: 32
Joined: Mon Sep 03, 2001 1:00 am

Postby Andreas » Thu Sep 04, 2003 7:56 pm

The same here with files from an S2Pro....:-(


Return to “DC-VLT / DCS / PhotoCD (digital camera)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest