SilverFast drop off after initialization screen

flatbed scanners for Canon

joc
Visitor
Posts: 1
Joined: Mon Mar 10, 2008 9:09 pm

SilverFast drop off after initialization screen

Postby joc » Mon Mar 10, 2008 9:41 pm

I have problem with running SilverFast SE with CanoScan 8800F. Version CanoSDK-SE(8ba) 6.5.5.r4. After appearing of “Initializing…â€￾ on initialization window it drop off.

What should I do? I can use the scanner with Canon SW.

capinhand
Visitor
Posts: 4
Joined: Tue Apr 15, 2008 7:12 pm

Postby capinhand » Fri Apr 18, 2008 12:32 pm

I have the same problem, still waiting for an answer.

See this Link: error-opening-file-for-writing-c-windows-system32-libeaydll-t5261.html

samulle
SilverFast Beginner
Posts: 11
Joined: Tue Apr 15, 2008 6:11 pm

Postby samulle » Fri Apr 18, 2008 3:31 pm

...

LSI_Heidorn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 435
Joined: Fri Jan 18, 2002 1:00 am
Location: Germany

Postby LSI_Heidorn » Tue Apr 22, 2008 8:25 am

Dear all,
at the early start of the Canon SilverFast bundle there was a problem with some driver versions not working with SF.
This should have been changed by Canon, still:
Could you try downloading a different version of the driver from Canon and giving it a second try ( newer version if available, older version if you are on the newes ) ??
If so, please give feedback whether that made a difference so we can share with other users and maybe also find & rliminate the incompatibility ?

Thank you and best regards,

Nils Heidorn


Return to “Canon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest