SF Ai 6.6.r4e: de-screening-dialog-bug

flatbed scanners for Canon

rlfsoso
SilverFast Beginner
Posts: 14
Joined: Wed Feb 11, 2009 11:13 am
Location: Hamburg
Contact:

SF Ai 6.6.r4e: de-screening-dialog-bug

Postby rlfsoso » Wed Feb 11, 2009 11:26 am

Hi,

I just noticed that in the de-screening-dialog window the ability to resize the dialog-window is not available (contrary to manual, to get bigger preview of the de-secreening effect). See screenshot. This is on a MBP C2D 2.33 GH 2GB Ram running 10.5.6 German. SF 6.6.r4e with a Canon 8600F-Scanner.

By the way de-screening works excellent!!

Best regards, Rolf

Bild 7.jpg
Bild 7.jpg (130.73 KiB) Viewed 1908 times

LSI_Heidorn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 435
Joined: Fri Jan 18, 2002 1:00 am
Location: Germany

Re: SF Ai 6.6.r4e: de-screening-dialog-bug

Postby LSI_Heidorn » Wed Feb 11, 2009 3:50 pm

Dear Rolf,
i just checked with our "manual wizard".
The dialoge is only supposed to be resizable in the "Studio" and "SE-Plus" Versions, so no wonder you do not have that function.
We will correct this in the manual, you can see this mentioned in the description of the look-alike USM Preview Dialog

Sorry for that one, thanks for the hint !

Nils Heidorn

rlfsoso
SilverFast Beginner
Posts: 14
Joined: Wed Feb 11, 2009 11:13 am
Location: Hamburg
Contact:

Re: SF Ai 6.6.r4e: de-screening-dialog-bug

Postby rlfsoso » Thu Feb 12, 2009 2:06 pm

Hi,

well what can I say. Actually as a user I am not so happy about your business-model here! And I am not even contemplating the time when my Scanner will ultimately fail and need to be replaced, then I'd have to start buying new software – and SF is not cheap. Clearly this little addition would be in line with the current abilities of SFAi? This is not as if one would gain REALLY sth. on SF Ai Studio which has a lot more under the hood.
Grummbling even though the last release (and bugfix) made iSRD possible.

Regards, Rolf


Return to “Canon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest