Does Workflow Pilot support slide frames??

All problems are not listed anywhere

Moderator: LSI_Ketelhohn


normanc
Visitor
Posts: 2
Joined: Sun Mar 19, 2017 7:06 am
Scanner: Epson V800
SilverFast Product: Ai Studio

Does Workflow Pilot support slide frames??

Postby normanc » Sun Mar 19, 2017 7:12 am

Hi,
I'd like to use the workflow pilot to scan slides in a slide holder.

In manual mode, once we have a prescan I can select frames and it goes and finds the slide frames. As I expect.

But in Workflow pilot, it goes through and at no point in the process does it offer to find frames. It just gives you a big frame and you would have to move it to one position.

This seems very sub-optimal. And in fact makes the workflow Pilot completely useless for slides.

In WorkFlow Pilot I Have Source: Slide, and Task: Print selected.

Thanks for any insight.

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4283
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Does Workflow Pilot support slide frames??

Postby LSI_Ketelhohn » Mon Mar 20, 2017 4:16 pm

Dear user,

At the moment the WorkFlow Pilot is mainly a training tool that only works on single scan frames.

Kind regards,
Arne

racecannon
Visitor
Posts: 6
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:16 pm
Scanner: Epson 12000XL
SilverFast Product: Ai Studio

Re: Does Workflow Pilot support slide frames??

Postby racecannon » Thu Apr 06, 2017 1:53 am

I am in agreement with the original poster, that the workflow pilot should allow for the scanning of slides.

Thank you.


Return to “All other problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest