How does Microtek I900 handle IT8 calibration

General topics about SilverFast

Moderator: LSI_Moeller


webspinner
Visitor
Posts: 3
Joined: Mon Mar 31, 2008 4:00 am
Location: upper wisconsin

How does Microtek I900 handle IT8 calibration

Postby webspinner » Mon Jan 12, 2009 4:24 am

I am using a Microtek I900 scanner with SF 6.4.4r7 and I am curious as to how the I900 handles the new 35MM Kodachrome targets. Do they get scanned using the flatbed or by using the slide holder. Hope this works OK with this scanner, have been spending a lot of time trying to get good scans from my 50 year old Kodachrome slides. If it works I need to order target and upgrade!

LSI_Luebker
SilverFast Master
SilverFast Master
Posts: 591
Joined: Mon May 07, 2007 9:43 am

Re: How does Microtek I900 handle IT8 calibration

Postby LSI_Luebker » Mon Jan 12, 2009 8:51 am

Dear Customer,

the new Kodachrome targets get scanned using the slideholder as you would use it to scan your sildes. Please note that you would need SilverFast 6.6 in order to have the new Kodachorme feature.

best reagrds,

Thomas Luebker,
LaserSoft Imaging AG
best regards,

Thomas Luebker,
LaserSoft Imaging AG


Return to “About SilverFast”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest