Upgraded to new version of software - still can't scan -

All the problems with PIE film scanners only

DMT
Visitor
Posts: 6
Joined: Mon Oct 27, 2003 6:39 am

Upgraded to new version of software - still can't scan -

Postby DMT » Mon Jan 05, 2004 4:30 am

Removed
Rebooted
Reinstalled newest version of the SE software.
NOW the error I get :

Error:
Error in Scan Start.
Media Bumping

What do I have bumpercars in my scanner now? I have to restart the scan software to can a nother few negatives. Can ANYONE help me get this software stabilized?
If not how about a refund!!

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Mon Jan 05, 2004 6:23 am

Dear DMT

please contact info@silverfast.com sending the SF_Logfile attached to your email request. Thanks very much in advance for your co-operation.

DMT
Visitor
Posts: 6
Joined: Mon Oct 27, 2003 6:39 am

Postby DMT » Wed Jan 07, 2004 5:01 am

No log in the silverfast directory. I've done a search for this log and no avail. Ideas?

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Wed Jan 07, 2004 9:17 am

Dear DMT

depending on OS and installation method the SF_Logfile could reside in different places.
What do you use Win? Mac? What version of that OS?
Installed as TWAIN module, Photoshop Plugin and/or Stand-alone?

If you start SilverFast, an SF_Logfile is generated. Thus, if you experience "error at scan start" it should be somewhere.

You also could try using the search function of you OS (e.g. Start->Search..., via Windows Explorer, via Finder, and/or Sherlock) to locate a file.

DMT
Visitor
Posts: 6
Joined: Mon Oct 27, 2003 6:39 am

Information Requested:

Postby DMT » Thu Jan 08, 2004 4:07 am

Windoze XP w/all SPs.
Adobe Photoshop Plugin
Have tried running Silverfast from w/in Adobe (import)
and just running from the desktop. Still same issue.
==DMT>

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Tue Feb 10, 2004 7:57 pm

On Windows XP the SF_Logfile usually resides in something like
/Program Files/Photoshop/Plug-Ins/Import-Export/SilverFast(xxx)
or directly in the Import-Export folder or
/Program Files/SilverFast or /Program Files/LaserSoft

It is a text file concerning information helpful in arranging a testbed similar to the configuration in which the error was experienced.


Return to “PIE”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest