Support

All the problems with PIE film scanners only

pysiek
Visitor
Posts: 3
Joined: Wed Aug 27, 2003 1:47 pm
Location: Dublin

Support

Postby pysiek » Wed Aug 27, 2003 1:59 pm

Hello,
Is there anybody dealing with support queries at this moment ? I have problem with demo version on PF3600Pro and starting wondering if it is worth hassle with support being forwarded /dev/null. Heard some good opinions but it isn't worth much at this moment ( :-? ).

regards, Jarek.

ps. Found something what looks like relevant entry in FAQ but it forwards to support anyway so I'm still stuck.

LSI_Belli
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 205
Joined: Wed Feb 06, 2002 1:00 am
Contact:

Postby LSI_Belli » Fri Aug 29, 2003 11:25 am

Dear Jarek,

our support team is very busy at the moment because of the holidays.

I do not know under which configuration you work. However, I know that some problems with Pie scanners have been recently solved (version 6.1.0r2). Please check our history:

http://www.silverfast.com/show/history/en.html

Thomas

pysiek
Visitor
Posts: 3
Joined: Wed Aug 27, 2003 1:47 pm
Location: Dublin

Postby pysiek » Fri Aug 29, 2003 11:45 am

Hi Thomas,
Thanks for reply. I'm using latest demo version from website - 6.0.2d42. Is 6.1.0r2 available as demo ? If not, when do you plan to publish it ?

regards, Jarek.

LSI_Belli
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 205
Joined: Wed Feb 06, 2002 1:00 am
Contact:

Postby LSI_Belli » Fri Aug 29, 2003 1:11 pm

Dear Jarek,

the 6.1.0d2 should be available in about a week. However, you can try version 6.1.0d1 (already available). The driver problem might have been solved in this version as a pre-release. Any feedback is appreciated.

Thanks.

Thomas

pysiek
Visitor
Posts: 3
Joined: Wed Aug 27, 2003 1:47 pm
Location: Dublin

Postby pysiek » Mon Sep 01, 2003 10:21 am

Hi Thomas,
Got your latest version and works like charm.

Great thanks, Jarek.


Return to “PIE”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests