PS 7 & SF Ai (6.2.0r4) quit in OS 10.2.8

Problems with OSX and Jaguar

Moderator: LSI_Luebker


gtm2
Visitor
Posts: 4
Joined: Thu Feb 19, 2004 5:03 pm

PS 7 & SF Ai (6.2.0r4) quit in OS 10.2.8

Postby gtm2 » Thu Feb 19, 2004 7:59 pm

I'm using a UMAX 180 slide scanner through the Photoshop 7 plug-in. WHen SF opens it quits both programs during SF intialization - (SFE-6.2.0r4) I'm running OS 10.2.8 on a G4 maxed out on RAM. Is this a clitch with OS10.2.8 or SF? As it is, I cannot use my scanner in system X. I have to run my computer in OS9 to get the scanner and software to work. Does anyone have this problem and is there a solution?

User avatar
LSI_Bruhn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 266
Joined: Wed Oct 29, 2003 7:29 pm
Location: Kiel
Contact:

Postby LSI_Bruhn » Thu Feb 26, 2004 11:24 am

Dear customer,

first of all delete your prefs folder on your system in :

User/"you current username"/Library/preferences/Lasersoft Imaging/Silverfast.

start over again - everything should be fine.

for further requests please contact our support here:

http://www.silverfast.com/problemreport/en.html

kind regards
Sascha Bruhn

LaserSoft Imaging AG
Luisenweg 6-8
24105 Kiel

gtm2
Visitor
Posts: 4
Joined: Thu Feb 19, 2004 5:03 pm

SF Up-grade solved the problem!

Postby gtm2 » Thu Mar 04, 2004 8:06 pm

Thanks for the information on your new up-grade for SF 6 Ai. I'm running SFE-6.2.0r6 now and it has solved the quitting problem with Photoshop, however its running very slow in system OSX compared to OS9 where it's lightning fast. I'm just glad it's working. Thanks again.

User avatar
LSI_Bruhn
SilverFast Expert
SilverFast Expert
Posts: 266
Joined: Wed Oct 29, 2003 7:29 pm
Location: Kiel
Contact:

Postby LSI_Bruhn » Fri Jun 18, 2004 2:56 pm

You are welcome !

Do you have any specific information on the speed change ? - time taken ?
Sascha Bruhn

LaserSoft Imaging AG
Luisenweg 6-8
24105 Kiel


Return to “OSX - JAGUAR Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests