Problems with OSX and Jaguar

Moderator: LSI_Luebker


Karsten Geisler
Visitor
Posts: 2
Joined: Tue Feb 24, 2004 11:07 pm
Location: Cologne

Can?t send <Set Window> Command ?

Postby Karsten Geisler » Tue Feb 24, 2004 11:57 pm

OSX 10.2.8
Photoshop 4 (Classic)
Umax 6700
SF SE 6.2.0r6

The errormessage ?error during scan start: Can?t send <Set Window> Command? (maybe an bad translation of the german errortext ?) appears if I?m trying to do a lineart-scan of a part of the whole prescan; (SF scans only a not-resized scan of the prescan). This doesn?t happen while scanning in grayscale- or color-mode.

Thanks for help
Karsten

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Wed Feb 25, 2004 4:08 pm

Dear Karsten

please try to use SilverFast with the SF_Launcher instead of Photoshop.
Does the error still occur? If not the Photoshop version is to old for use with the latest SilverFast edition.

If yes, please copy-paste the SF_Logfile into http://www.silverfast.com/problemreport/en.html along with a short problem description.

Thanks in advance for your co-operation.

Karsten Geisler
Visitor
Posts: 2
Joined: Tue Feb 24, 2004 11:07 pm
Location: Cologne

Postby Karsten Geisler » Wed Feb 25, 2004 10:34 pm

LSI_Noack wrote:please try to use SilverFast with the SF_Launcher instead of Photoshop.

SF_Launcher doesn?t work at all: SF_Launcher doesn't find any scanners ?

Karsten


Return to “OSX - JAGUAR Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests