F702 error on prescan

flatbed scanners for Howtek

Posts: 5
Joined: Sun Mar 14, 2004 2:19 am

F702 error on prescan

Postby adiallo » Tue Aug 24, 2004 9:09 pm

Is there a chance this error could be software related, maybe a bad preference or something? The issue: during prescan, the scanner hangs at the CHECK LUMENS screen then gives an F702 error. I've replaced the transparency bulb to no effect. I get the same error on a reflective prescan. I scanned a neg on the same drum 3 hours earlier without any problem. Thanks for any advice.

Some followup information: Same situation with the prescan, but if I set the resolution to 72 ppi and hit Scan, everything works as expected, saving a file to the HD. But of course, without a preview I can't properly select the film area or apply the negafix profile. I trashed SF prefs to no effect
Last edited by adiallo on Wed Aug 25, 2004 1:56 pm, edited 1 time in total.

User avatar
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany

Postby LSI_Noack » Tue Sep 14, 2004 10:59 am

Dear adiallo

to contact SilverFast support and testing center, please don't hesitate to use our problem report form:

We do appreciate if you could paste a fresh copy of the SF_Logfile in the problem report.
Thanks in advance for your co-operation.

Return to “Howtek”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest