how to batch change CMS input profile

SilverFast HDR Studio (48bit HDR processing)

pascalg
Visitor
Posts: 3
Joined: Sat Sep 06, 2014 10:13 am
Scanner: Epson V700
SilverFast Product: Archive Suite

how to batch change CMS input profile

Postby pascalg » Sat Sep 06, 2014 10:31 am

Hello,
I've scanned several hundreds of Kodachrome slides using one of the EPSON V700 provided CMS profile (EPSON V700/V750 film). This profile was embedded into the scanned image. I have now acquired a kodachrome IT8 target that I used to calibrate my scanner (yes I know I should have done it first ...). Now I would like to change the embedded cms profile of the slides I've already scanned using HDR studio and I can't find an automated way to do it.

I can do it one slide at a time using jobmanager :
1) I double click on the slide
2) I chose Kodachrome HDR 48 bits
3) I go to Edit/options -> choose CMS parameters and change input profile to the one created SF_K (EPSON V700_V750)
Capture.PNG
Capture.PNG (87.35 KiB) Viewed 1082 times


Now I would like to copy those CMS parameters to all other slides in jobmanager but I can't find a way to do it. In the copy frame parameters, I can't find an option to copy the CMS parameters.

Does anyone know how to do it ?

I'm using the windows version 8 of HDR studio (latest version).

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4265
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: how to batch change CMS input profile

Postby LSI_Ketelhohn » Fri Sep 12, 2014 4:51 pm

Dear customer,

This unfortunately is currently only possible for each image individual.
But I have already forwarded a request forsuch a feature to our product management.

Kind regards,
Arne Ketelhohn.

pascalg
Visitor
Posts: 3
Joined: Sat Sep 06, 2014 10:13 am
Scanner: Epson V700
SilverFast Product: Archive Suite

Re: how to batch change CMS input profile

Postby pascalg » Fri Sep 12, 2014 5:03 pm

Hello,
thanks for your answer.
Pascal.

pascalg
Visitor
Posts: 3
Joined: Sat Sep 06, 2014 10:13 am
Scanner: Epson V700
SilverFast Product: Archive Suite

Re: how to batch change CMS input profile

Postby pascalg » Sun Jul 26, 2015 2:39 pm

Hello,
any chance for this feature to be added soon ?
Best regards,
Pascal

User avatar
LSI_Ketelhohn
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 4265
Joined: Wed May 28, 2008 11:19 am
Scanner: all
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: how to batch change CMS input profile

Postby LSI_Ketelhohn » Mon Jul 27, 2015 4:06 pm

Dear Pascal,

I will check with our product management again.

Kind regards,
Arne Ketelhohn.


Return to “HDR Studio (48bit HDR processing)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests