DuoScan T2500

flatbed scanners for Agfa

kgehring
Visitor
Posts: 1
Joined: Tue Jan 20, 2004 11:45 pm

DuoScan T2500

Postby kgehring » Tue Jan 20, 2004 11:50 pm

I downloaded the SilverFast Ai demo for the Agfa DuoScan T2500. When I try to scan I get a message that says:
Error in Scan Start
Cannot calibrate scanner

Any suggestions?

User avatar
LSI_Noack
LSI Staff
LSI Staff
Posts: 1432
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:30 pm
Location: Kiel, Germany
Contact:

Postby LSI_Noack » Fri Jan 23, 2004 8:35 pm

Dear kgehring

please find the SF_Logfile (usually within the Import-Export folder of Photoshop) and send it to LaserSoft Imaging support staff:
http://www.silverfast.com/problemreport ... stallation

For problem description you could include the URL of your post.
Thanks in advance for your co-operation.

Have a nice weekend :)
Last edited by LSI_Noack on Tue Sep 27, 2005 2:16 pm, edited 1 time in total.

Ibor
Visitor
Posts: 2
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:34 am

Re: DuoScan T2500

Postby Ibor » Wed Feb 09, 2005 6:32 pm

kgehring wrote:I downloaded the SilverFast Ai demo for the Agfa DuoScan T2500. When I try to scan I get a message that says:
Error in Scan Start
Cannot calibrate scanner

Any suggestions?


I HAVE A DUOSCAN T2500. THEY LEAVE TWO VERTICAL RAYS TO ME WHEN
SCANNING. ALSO IT HAPPENS To YOU?. WORK WITH MACOS 10.3


Return to “Agfa”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests